Στο μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεν νιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα θα ταξιδέψει για δεύτερη χρονιά το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας το Σάββατο 14.12.2019.

Η αντιπροσωπεία των μικρών χορευτών μας θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Γρεβενών το πρωί του Σαββάτου στις 11.00.

Η χαρά μικρών και μεγάλων είναι μεγάλη καθώς θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο  με το θεματικό “Ο Καρυοθραύστης στο Βασίλειο των Χριστουγέννων” και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του.

Προτεραιότητα του συλλόγου μας αποτελεί η συμμετοχή μας σε τέτοιου είδους χορευτικές συναντήσεις κυρίως με τα παιδικά τμήματα μας διότι έτσι ενισχύουμε την κοινωνικότητα και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Κάθε εκδρομή αποτελεί για τους μικρούς μας χορευτές μια μοναδική εμπειρία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό όποιος γονέας ή παιδί επιθυμεί τη συμμετοχή του στην εκδρομή να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα:

Μ. Γεωργίτση 6944830599, Κ. Γούση 6946973648, Β.Δήμζα 6972225871.

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.