Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συναπόφασης, θέτει σε δημόσια διαβούλευση από την 20η έως την 26η Νοεμβρίου 2019, το Σχέδιο Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2020 και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Στόχο του σχεδίου αποτελεί η υλοποίηση ενός πλάνου στοχευμένων δράσεων επικοινωνίας σε ψηφιακό και μη ψηφιακό περιβάλλον με την αξιοποίηση στρατηγικών μάρκετινγκ και έμφαση στις αγορές του εξωτερικού και σε τμήματα της εσωτερικής αγοράς, προκειμένου η Περιφέρεια να επωφεληθεί από το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται διεθνώς σχετικά με τη ζήτηση εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων και την εκστρατεία προβολής της χώρας από τον ΕΟΤ ως προορισμός 365 ημερών.

Με την πεποίθηση πως «Μαζί παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις για τον τόπο μας», η Περιφέρεια επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή, με την κατάθεση προτάσεων που θα συμβάλλουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συνημμένα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΔΜ 2020 (pdf)



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2020 (pdf)

 

Πείτε μας τη γνώμη σας επί της Εισήγητικής Έκθεσης Τουριστικής Προβολής και καταθέστε τις προτάσεις σας εδώ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.