Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Δήμος Δεσκάτης στην 35η Διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA

8 Νοεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Δεσκάτης στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων Τουριστικής Προβολής σύμφωνα με τον ετήσιο σχεδιασμό θα συμμετάσχει στην 35η Διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO και η οποία θα πραγματοποιηθεί από 08–10/11/2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 20:00 μ.μ.

Για την αξιοποίηση της συμμετοχής της ΠΔΜ στην έκθεση (Περίπτερο 15, θέση 33),ώστε να προωθηθεί συνολικά ο τουριστικός προορισμός “Δυτική Μακεδονία” αλλά και να αναδειχθούν οι επιμέρους θεματικές ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος κάθε περιοχής. Προβολή του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής με την παρουσίαση παραδοσιακών δρώμενων τα οποία λαμβάνουν χώρα κατά τη χειμερινή περίοδο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Ανάδειξη του σημαντικού γαστρονομικού πλούτου των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας με παράλληλη προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών μας προϊόντων κάθε Δήμου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

This entry was posted on Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2019 at 13:19 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply