Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για τις Εργατικές Κατοικίες ΚΥΡΑΚΑΛΗΣ: Τα χρονικά διαγράμματα  και εν συνεχεία η Δημοπράτηση, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση…

4 Νοεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Δημοσιεύτηκε η απάντηση σε ερώτηση του Βουλευτή μας κ. Ανδρέα Πάτση από τον κ. Υπουργό Εργασίας, όπου αναφέρεται η Δημοπράτηση εκ νέου των Εργατικών Κατοικιών ΚΥΡΑΚΑΛΗΣ .

Θεωρούμε ότι ο προγραμματισμός, τα χρονικά διαγράμματα  και εν συνεχεία η Δημοπράτηση, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση και συγχαίρουμε τον Βουλευτή για την κατανόηση του προβλήματος και την ιεράρχησή του .

Από την πλευρά μας όμως οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί, όπως έχει αποδείξει η ιστορία του ίδιου  έργου καθώς και ο χειρισμός του , από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία .

Αναμένοντας λοιπόν την Δημοπράτηση του έργου , εν συνεχεία την εγκατάσταση του εργολάβου και την αποπεράτωση του έργου ,τότε και μόνο θα απονείμουμε τα εύσημα και τις έμπρακτες ευχαριστίες μας, προς σημερινή πολιτική ηγεσία .

           Από την Διοίκηση

 

 

This entry was posted on Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2019 at 18:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply