Υποψήφιος για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) με τον συνδυασμό, του νυν προέδρου Γεωργίου Στασινού,ΔΚΜ-Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών στο νομό Αττικής, είναι ο ΓρεβενιώτηςΧρήστος Μπασδέκης Μηχανικός Περιβάλλοντος στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 3ης Νοεμβρίου 2019.

Σε μήνυμά του ενόψει των εκλογών αναφέρει:

“Καλώ όλους του συναδέλφους μηχανικούς να στηρίξετε την συλλογική προσπάθεια της ΔΚΜ για το μέλλον όλων μας και την ανάπτυξη του επαγγέλματός μας. 

Να δυναμώσει η φωνή των Γρεβενών στο ΤΕΕ και να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για μείζονα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως αυτά των οδικών αξόνων μεταφοράς, υποδομών ενέργειας και έργων προστασίας του περιβάλλοντος”.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρήστος Μπασδέκης είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής Φυσικού Αερίου της Volterra A.E. του ομίλου AVAX, υπεύθυνος για τις δραστηριότητες προμήθειας και εμπορίας φυσικού αερίου.

Κατά τη 12-ετή του προϋπηρεσία στο χώρο της ενέργειας έχει εργαστεί επίσης στο Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου ως στέλεχος των Διευθύνσεων της Εμπορίας Ρυθμιζόμενων Υπηρεσιών και της Στρατηγικής Ανάπτυξης & Ρυθμιστικών Θεμάτων.

Exει επίσης μετάσχει σε ομάδες εργασίας για τη βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου και την ανάπτυξη απομακρυσμένων δικτύων φυσικού αερίου με χρήση CNG και LNGΜικρής Κλίμακας.

Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Οργάνωση & Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και MBAτου GreenwichUniversity.

*Για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ κάθε ψηφοφόρος πέραν των υποψηφίων που αντιστοιχούν στο Περιφερειακό Τμήμα μπορεί να βάλει έως και τρεις (3) σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους άλλων Περιφερειών (π.χ Νομός Αττικής) του ιδίου συνδυασμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.