Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών: “Η 24η Οκτωβρίου 2019 καταγράφεται ως ιστορική μέρα για το Σωματείο μας” …

25 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Η 24η Οκτώβριου 2019 καταγράφεται ως ιστορική μέρα για το Σωματείο μας αλλά και για την Διεύθυνση Αστυνομίας του Νομού καθώς υπογράφηκε η σύμβαση έργου για την ολοκλήρωση του Αστυνομικού μεγάρου Γρεβενών, αποδεικνύοντας σε όλους μας πως όταν υπάρχει κοινή βούληση, ενωμένοι οι τοπικοί φορείς μπορούν να επιτύχουν τα πάντα.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών ήταν αυτή που μετά από πολυετής προσπάθειες κατάφερε να αναδείξει το κτιριακό πρόβλημα και παράλληλα πρότεινε την εν λόγω λύση ως την πιο ρεαλιστική και συμφέρουσα για το ελληνικό δημόσιο.

Η αγνωμοσύνη δεν είναι γνώρισμα του Έλληνα Αστυνομικού και για αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρώην Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστο Μπγιάλα, τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελο Σημανδράκο, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη, τον προϊστάμενο οικονομικοτεχνικής υποστήριξης Υποστράτηγο Ντζιοβάρα Παναγιώτη και Γενικό Περιφ. Αστυνομικό Δ/ντη Ταξίαρχο Κεραμμά Θεόδωρο που αφουγκραστήκαν το πρόβλημα και αμέριστα συμπαραστάθηκαν σε ένα δίκαιο και αυτονόητο αίτημα δινοντας σημαντική βοηθεια για την ικανοποίηση του.

Με την πρόταση που δρομολογήθηκε αξιοποιείται η δημόσια περιουσία, εξοικονομούνται πολύτιμοι πόροι για το Κράτος, διασφαλίζεται το απαιτούμενο επίπεδο των υπηρεσιών της δημόσιας ασφαλείας και εξασφαλίζεται η ασφαλή λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Γρεβενών.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2019 at 19:37 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply