Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΙΑΔΥΜΑ – Πρόεδρος ο Παναγιώτης Πλακεντάς (εικόνες + video)

24 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς, δήμαρχος Εορδαίας, εξελέγη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΔΙΑΔΥΜΑ, ως ο νέος πρόεδρος του οργάνου, από το οποίο εξελέγη το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο.

Στο όργανο υπήρξαν επτά υποψηφιότητες αυτοδιοικητικών για επτά θέσεις. Άρα το Δ.Σ. αποτελείται από τους εξής: Λάζαρος Μαλουτας, Βασιλακοπουλος Βασίλης, Πλακεντάς Παναγιώτης, Ηλίασης Δημήτρης, Κεπατσόγλου Παναγιώτης, Κορεντσίδης Γιάννης, Δασταμάνης Γιώργος. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς (έναντι του Λάζαρου Μαλούτα με 5 ψήφους έναντι δύο) και αντιπρόεδρος ο Γιάννης Κορεντσίδης δήμαρχος Καστοριάς ομόφωνα.

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Εορδαίας και νέος πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ, Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε πως «είναι γνωστή η πορεία της ΔΙΑΔΥΜΑ και ποιος είναι ο ρόλος της. Ξεκινάμε στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο με τη Γενική Συνέλευση που έγινε, ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, με στόχους, οράματα αλλά και πολύ μεγάλες προκλήσεις που πρέπει να απαντήσουμε και να ανταποκριθούμε». Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στην ομόνοια που έδειξε το νέο ΔΣ, μιλώντας για την πρόκληση του νέου συμβουλίου ενόψει των νέων τεχνολογιών και της αναβάθμισης της πορείας της ΔΙΑΔΥΜΑ. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα έργα που θα πρέπει να προχωρήσουν για να ταξιδέψει η ΔΙΑΔΥΜΑ πιο μπροστά, ενώ ερωτηθείς για τη διαχείριση απορριμμάτων απάντησε ότι θα δουν το θέμα με σύνεση και με γνώμονα τις τοπικές κοινωνίες.

Από την πλευρά του ο νέος αντιπρόεδρος Γιάννης Κορεντσίδης, είπε πως είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον ίδιο η θέση, λέγοντας πως στόχος του νέου Δ.Σ. είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, ενώ υποσχέθηκε σε όλες τις δημοτικές αρχές της περιφέρειας πως η ΔΙΑΔΥΜΑ θα συνεχίσει να έχει την αξιόλογη και επιτυχημένη πορεία της.Ρεπορτάζ  Ζήσης Πιτσιάβας στο e-ptolemeos 

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2019 at 08:04 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply