Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών επισκέφτηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών, κ. Γιάτσο Ιωάννη, καθώς και υπηρεσίες και φορείς της Περιφέρειας και του Δήμου Γρεβενών.

Η συνάντηση με τον κ. Γιάτσο έγινε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα καθώς είναι και ο ίδιος συνάδερφος μηχανικός. Του παρουσιάστηκαν οι προτάσεις της παράταξης μας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνοντας έμφαση στα τρέχοντα ζητήματα των Γρεβενών (Ε65, δρόμος Γρεβενών – Βασιλίτσας και πολλά άλλα).

Ο κ. Γιάτσος δήλωσε ευθαρσώς την στήριξή του στην παράταξή μας.

Ακολούθως, έγιναν επισκέψεις στους χώρους εργασίας των συναδέρφων μηχανικών με τους οποίους είχαμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για θέματα που φορούν τον κλάδο μας.

Επόμενη δράση της παράταξής μας είναι η επίσκεψη στα τεχνικά γραφεία συναδέρφων αλλά και σε επιχειρήσεις που απασχολούν συναδέρφους μηχανικούς ώστε να γίνει πλήρης καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – ΤμήμαΔυτικής Μακεδονίας, έχει ήδη αφουγκραστεί την αγωνία και την ανησυχία των συναδέλφων για την απραγία του περιφερειακού τμήματος τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη δύσκολη συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η Δυτική Μακεδονία και κατ’ επέκταση οι μηχανικοί της, και συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο, αντιπροσωπευτικό του φάσματος δραστηριοποίησης των μηχανικών.

Σκοπόςτης Δ.Κ.Μ. είναι η δημιουργία ενός πιο παραγωγικού, πιο αποτελεσματικού, πιο χρήσιμου και πιο χρηστικού Περιφερειακού Τμήματος, που:

  • έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της περιοχής,
  • συμβάλει στη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων μηχανικών,
  • ενώνει δυνάμεις,
  • αναδεικνύει στελέχη,
  • δίνει πνοή και προοπτική στη Δυτική Μακεδονία.

Θέλουμε τους μηχανικούς πρωταγωνιστές στις εξελίξεις!

Η επόμενη μέρα χρειάζεται συνεννόηση, δουλειά, συνεργασίες, μακριά από τακτικισμούς, διχασμούς και πόλωση των συναδέλφων.

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών είναι  εδώ, έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη αυτή και σε ρόλο ρυθμιστή να συμβάλει στη δημιουργία ενός Περιφερειακού Τμήματος αναβαθμισμένου, λειτουργικού και φιλικού προς όλους τους μηχανικούς!

Το ΤΕΕ είναι το σπίτι μας, πρέπει να το προστατεύσουμε και να το αναδείξουμε!!

 

Μόνο ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε και αυτό θα κάνουμε.

Ενώνουμε Δυνάμεις!

Ανοίγουμε Δρόμους!

Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.