Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Α.Γ.Σ. Ελιμείωτης Boxing Club Tsepidis στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων στην Καβάλα (εικόνες)

21 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Και πάλι επέστρεψαν στα Γρεβενά με μετάλλια οι αθλητές του Boxing Club Tsepidis.
Συνέχισαν την συγκομιδή μεταλλίων οι αθλητές του Α.Γ.Σ. Ελιμείωτη με τα χρώματα του Εθνικού Κοζάνης! Έγινε πλέον ευχάριστη συνήθεια!
Πριν από δύο χρόνια ακριβώς όταν και επαναδραστηριοποιήθηκε αγωνιστικά ο Σύλλογος έσυρε πρώτη το χορό των μεταλλίων η πρωτοχορεύτρια του συλλόγου Αχιλλεία Τσεπίδου.
Από τότε ήρθαν και άλλα μετάλλια.
Ο τελευταίος συγκεντρωτικός απολογισμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας που διεξήχθη από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2019 στην Καβάλα έχει ως εξής:-Καραγιάννη Ασπασία 2η θέση και αργυρό μετάλλιο, στην κατηγορία των 60 κιλών Κορασίδων,- Ζιώγας Βασίλειος 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών Παίδων σε ένα τελικό που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες και Πήχας Νικόλαος 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών Παίδων.
Επίσης, να αναφερθεί πως τις εντυπώσεις όλων των εμπλεκομένων κέρδισε ο Καράκαρης Θωμάς στην κατηγορία των 63 κιλών Παίδων, παρά το γεγονός ότι δεν κατετάγη στα μετάλλια καθώς το αποτέλεσμα τον αδικεί.
Τέλος εμπειρικά ωφελημένος μαζί με τους αθλητές υπήρξε και ο Βενιαμίν της αποστολής Τσεπίδης Αχιλλέας με τα υψηλού επιπέδου sparing που έδωσε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και πάμε για άλλα!!

This entry was posted on Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2019 at 10:52 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply