Την τελευταία Φθινοπωρινή εκδρομή του 2019 θα πραγματοποιήσει η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις Σέρρες. Με πρώτη στάση στο Οχυρό Ρούπελ ( Γραμμή Μεταξα ), Ιστορικό Μνημείο, με υπόγειες στοές, κτυφές εξόδους, ένας από τους μεγαλύτερους οχυροματικούς σχηματισμούς της Ευρώπης, εκτασης 6.100 μ.

Θα ενημερωθούμε για τις Ιστορικές Μάχες, γιά τον ηρωισμό καί την αυτοθυσία των Στρατιωτών μας.

Θα ανεβούμε στο Ηρώο Τιμής γιά τους Ελληνες Στρατιώτες που θυσιάστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι, θα τονωθεί το ηθικό μας και λόγω της επερχόμενης Εθνικής Επετείου, κάτι που το έχουμε ανάγκη λόγω και των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε.

Στη συνέχεια θα επισκευθούμε την πανέμορφη Λίμνη Κερκίνη που απλώνεται κατά μήκος του Στριμόνα, με τα παραποτάμια δάση, την πλούσια βλάστηση, επίγειο παράδεισο πουλιών καί ζώων.

Θα γευθούμε τοπικές νοστιμιές από ποταμίσια ψάρια καί βουβαλίσια τυροκομικά σε παραποτάμια ταβέρνα, θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε.

Τον απογευματινό καφέ μας θα πιούμε στην πόλη των Σερρών, θα γευτούμε ακανέδες θα περπατήσουμε στο Κέντρο και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφης γεμάτοι εντυπώσεις, με φορτωμένες μπαταρίες γιά να συνεχίσουμε την καθημερηνότητα μας και η ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ τον αγώνα της για ένα καλύτερο αύριο, όσων δοκιμάζονται.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ σας καλούμε, μέλη και φίλους της να συμμετάσχετε.

Αναχώρηση ώρα 7.30 π.μ.από το Ρολόι. Τιμή συμμετοχής 20 € τα 5 γιά την ´´ΕΛΠΙΔΑ ´´

Δηλώσεις συμμετοχής, 6974314140 Ε.Μπόγκια, 2462023084 ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥΡΣ

Το Δ.Σ. της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.