Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ…

15 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Την τελευταία Φθινοπωρινή εκδρομή του 2019 θα πραγματοποιήσει η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις Σέρρες. Με πρώτη στάση στο Οχυρό Ρούπελ ( Γραμμή Μεταξα ), Ιστορικό Μνημείο, με υπόγειες στοές, κτυφές εξόδους, ένας από τους μεγαλύτερους οχυροματικούς σχηματισμούς της Ευρώπης, εκτασης 6.100 μ.

Θα ενημερωθούμε για τις Ιστορικές Μάχες, γιά τον ηρωισμό καί την αυτοθυσία των Στρατιωτών μας.

Θα ανεβούμε στο Ηρώο Τιμής γιά τους Ελληνες Στρατιώτες που θυσιάστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι, θα τονωθεί το ηθικό μας και λόγω της επερχόμενης Εθνικής Επετείου, κάτι που το έχουμε ανάγκη λόγω και των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε.

Στη συνέχεια θα επισκευθούμε την πανέμορφη Λίμνη Κερκίνη που απλώνεται κατά μήκος του Στριμόνα, με τα παραποτάμια δάση, την πλούσια βλάστηση, επίγειο παράδεισο πουλιών καί ζώων.

Θα γευθούμε τοπικές νοστιμιές από ποταμίσια ψάρια καί βουβαλίσια τυροκομικά σε παραποτάμια ταβέρνα, θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε.

Τον απογευματινό καφέ μας θα πιούμε στην πόλη των Σερρών, θα γευτούμε ακανέδες θα περπατήσουμε στο Κέντρο και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφης γεμάτοι εντυπώσεις, με φορτωμένες μπαταρίες γιά να συνεχίσουμε την καθημερηνότητα μας και η ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ τον αγώνα της για ένα καλύτερο αύριο, όσων δοκιμάζονται.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ σας καλούμε, μέλη και φίλους της να συμμετάσχετε.

Αναχώρηση ώρα 7.30 π.μ.από το Ρολόι. Τιμή συμμετοχής 20 € τα 5 γιά την ´´ΕΛΠΙΔΑ ´´

Δηλώσεις συμμετοχής, 6974314140 Ε.Μπόγκια, 2462023084 ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥΡΣ

Το Δ.Σ. της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

This entry was posted on Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2019 at 21:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply