Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΓΣΓ: ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΟΒΟΥ, η εκλεκτή της Ομοσπονδίας για αγόρια και κορίτσια…

9 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Και για την περίοδο 2019-2020 ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών με παρουσία στους Ομοσπονδιακούς Περιφερειακούς προπονητές της ΕΣΠΕΜ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών είναι παραδοσιακά ο προθάλαμος της εθνικής ομάδας πετοσφαίρισης. Η δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα φαίνεται και από την ζήτηση που έχουν οι αθλητές μας από ομάδες υψηλού επιπέδου.

Ενδεικτικά για φέτος θα υπογραμμίσουμε τις μετακινήσεις των αδερφών Όλγα και Δήμητρας Λόλα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του Γιώργου Λέτσιου στο εφηβικό του Ολυμπιακού Πειραιά, των Κιούτα Βασίλη, Τολιόπουλου Θωμά, και Μέμτσα Μαρίας στην ΑΣ Ελπίς, της Τσιάτα Κατερίνας στον ΜΑΣ Ατρόμητο, της Κουταλή Παρασκευής στον Έσπερο Θέρμης, της Στάμου Δήμητρας στον Ν.ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η λίστα ενδέχεται να μεγαλώσει μέχρι την λήξη των μεταγραφών λόγω σπουδών καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών και αθλητριών μας πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εμείς έτσι κάνουμε γνωστό το Γρεβενιώτικο βόλεϊ στον κόσμο!

Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2019 at 17:01 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply