Και για την περίοδο 2019-2020 ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών με παρουσία στους Ομοσπονδιακούς Περιφερειακούς προπονητές της ΕΣΠΕΜ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών είναι παραδοσιακά ο προθάλαμος της εθνικής ομάδας πετοσφαίρισης. Η δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα φαίνεται και από την ζήτηση που έχουν οι αθλητές μας από ομάδες υψηλού επιπέδου.

Ενδεικτικά για φέτος θα υπογραμμίσουμε τις μετακινήσεις των αδερφών Όλγα και Δήμητρας Λόλα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του Γιώργου Λέτσιου στο εφηβικό του Ολυμπιακού Πειραιά, των Κιούτα Βασίλη, Τολιόπουλου Θωμά, και Μέμτσα Μαρίας στην ΑΣ Ελπίς, της Τσιάτα Κατερίνας στον ΜΑΣ Ατρόμητο, της Κουταλή Παρασκευής στον Έσπερο Θέρμης, της Στάμου Δήμητρας στον Ν.ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η λίστα ενδέχεται να μεγαλώσει μέχρι την λήξη των μεταγραφών λόγω σπουδών καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών και αθλητριών μας πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εμείς έτσι κάνουμε γνωστό το Γρεβενιώτικο βόλεϊ στον κόσμο!

Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.