Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή επαγγελματική έκθεση Τουρισμού International French Travel Market (εικόνες)

7 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή επαγγελματική έκθεση Τουρισμού International French Travel Market (I.F.T.M.)-TOP RESA από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2019 στο Παρίσι ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στην Αίθουσα 1 Περίπτερο U74.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση η Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κα. Κατερίνα Δαδαμόγια.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό επαφών με επαγγελματίες του τουρισμού, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες και bloggers από τη Γαλλία και άλλες χώρες καθώς και με το γαλλικό και διεθνές κοινό της έκθεσης, προβάλλοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου.

Παράλληλα εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γευθούν ορισμένα από τα μοναδικά διατροφικά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας τα οποία απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

Αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη γαλλική αγορά έδειξαν έντονο ενδιαφέρον ώστε να εντάξουν τη Δυτική Μακεδονία σε νέα ή υφιστάμενα τουριστικά πακέτα με προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας κα. Δήμητρα Βοζίκη, επιβεβαιώθηκε η έναρξη συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη γαλλική τουριστική αγορά με ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων και η υλοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης για τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουρισμού (fam/press trips) εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020.

This entry was posted on Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2019 at 21:22 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply