Σημαντικό από κάθε άποψη είναι το έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια οι δύο κολυμβητικοί σύλλογοι Γρεβενών. Τόσο ο ΕΛΙΜΕΙΑ όσο και ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ φροντίσουν για το όσο το δυνατόν καλύτερη άθληση των παιδιών, προσφέροντας έτσι σημαντική κοινωνική υπηρεσία όχι μόνο για την εκγύμναση και την ανάπλαση των παιδιών αλλά και την διαμόρφωση των χαρακτήρων.

Όλα αυτά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία σε περίοδο οξείας οικονομικής κρίσης ειδικά για τον Νομό Γρεβενών και σίγουρα οι άνθρωποι των κολυμβητικών συλλόγων θα πρέπει να συζητήσουν με τους υπεύθυνους του δήμου για όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία αλλά και περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων. Άλλωστε όπως λέει και το γνωστό ρητό το ένα χέρι νίβει το άλλο.

Θλιβερή ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ εθνικής ανάμεσα στην Σειρήνα και Αλμοπό Αριδαίας. Οι κερκίδες στον ενωσιακό γήπεδο σε άσχημη κατάσταση, τα σκουπίδια κάτω από τις κερκίδες έδιναν μία εικόνα πλήρους εγκατάλειψης που σίγουρα κάθε άλλο παρά ταιριάζει σε σωματεία που αγωνίζονται στην Γ’ εθνική. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους φίλαθλους των φιλοξενούμενων και τα σχόλια ήταν καυστικά και υποτιμητικά.

Σταθερή αξία αποτελούν για το ποδόσφαιρο του Νομού μας τα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ και η νέα χρονιά βρίσκει την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου αρκετά αλλαγμένη. Πέρση τα ΑΕΡΑΤΑ εκπροσώπησαν τον Νομό στην Γ’ εθνική με γνώμονα να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία τα παιδιά, φέτος όμως τα δεδομένα διαφοροποιούνται  και αυτό έχει να κάνει με την αποχώρηση αρκετών παικτών που πέρασαν σε πανεπιστημιακές σχολές. Το γεγονός αποτελεί τιμητική διάκριση για τους ίδιους τους αθλητές και για την ομάδα.

Η νέα εποχή για τα ΑΕΡΑΤΑ φέρνει ακόμη περισσότερα παιδιά από την δεύτερη ομάδα στην μεγάλη ομάδα. Άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο εδώ και χρόνια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος Β’ εθνικής μπάσκετ έχει αρχίσει και η πρεμιέρα βρίσκει τον Πρωτέα σε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στον Πολύγυρο. Για το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά, το κλήμα είναι άριστο και στις δηλώσεις παραμένουν συγκρατημένοι γνωρίζοντας εξαρχής την δύσκολη αποστολή που έχουν σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Τονίζουν παράλληλα πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη  στις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους και θα κάνουν το παν να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα.

Σταθερά βήματα προόδου παρουσιάζει ο Γρεβενιώτης στην καταγωγή διαιτητής του συνδέσμου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Νατσόπουλος. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήταν η παρουσία του ως βοηθός στον αγώνα των αθλητικών ομάδων Λευκορωσίας- Πορτογαλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19. Ο ίδιος είναι βοηθός εδώ και χρόνια στην SuperLeagueκαι με τις επιδώσεις του την εργατικότητα την επιμονή και το αναμφισβήτητο ταλέντο του δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Από αναβολή σε αναβολή οδηγείται το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών, τον λόγο δεν το γνωρίζουμε και ήδη έχουμε έντονες διαμαρτυρίες από τις ομάδες.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο ενωσιακό γήπεδο, εκεί όπου ο εκπρόσωπος του Νομού μας στη Γ εθνική ΑΟ Σειρήνας τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα των Γιαννιτσών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.