Συνελήφθη την Παρασκευή (27-09-2019) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 32χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 32χρονου σε περιοχή της Κοζάνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως (1,05) μέτρα, που βρίσκονταν μέσα σε (4) γλάστρες, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (48) γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 32χρονου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις μη νόμιμους αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (27-09-2019) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 32χρονος αλλοδαπός για μεταφορά τεσσάρων (4) μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ως οδηγός του οχήματος μετέφερε, προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, με τελικό προορισμό την Καστοριά, τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας από 24 έως 50 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μεταφερόμενων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, αλλά και σε έδαφος SCHENGEN, κατά περίπτωση.
Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των (360) ευρώ και (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.