«Σίγησε» απόλυτα τη Σειρήνα

Υπάρχουν αγώνες στους οποίους το τελικό αποτέλεσμα ή η έκταση του σκορ δε συνάδει με την εικόνα των δύο ομάδων στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Συνήθως όμως πρόκειται για εξαιρέσεις. Όταν δε το σκορ ξεφεύγει σε έκταση αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα.

Ο Αλμωπός Αριδαίας κέρδισε με το επιβλητικό 5-0 στα Γρεβενά τον ΑΟ Σειρήνα δείχνοντας έμπρακτα πως η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής.
Η ομάδα της Πέλλας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 10ο λεπτό με τον Μεντή να τροφοδοτεί τον Κωστούλα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακιρτζή. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να χριστεί εκ νέου σκόρερ στο 28’ όταν η κεφαλιά που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
Ο Αλμωπός πέτυχε το 0-2 στο 33’ όταν και πάλι ο Μεντής με ασίστ πάσαρε στον Πέττα που με σουτ σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι επιθετικά με στόχο το γκολ και το πέτυχαν στο 50’ με τον Νικολίτσα να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να στέλνει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μπακιρτζή.
Οκτώ λεπτά αργότερα (58’) ο Πέττας με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 72’ ο Ντόγος διαμόρφωσε το τελικό και επιβλητικό ΑΟ Σειρήνα-Αλμωπός Αριδαίας 0-5.




ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ (Τόλης): Μπακιρτζής, Παπαδόπουλος, Αποστόλου (74’ Κουτσαλιάρης), Ζολώτας, Μουζακίτης (76’ Πετκανάς), Κριμίντζιος (65’ Σιδέρης), Λιούρας, Ντόλιας, Φουρλατάρας, Φετσάνης (75’ Κολτσίδας), Μπιζιώτας.


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Τζημογιάννης, Προκοπίου, Στογιαννίδης, Ντόγος, Μεντής (78’ Κάρτζιος), Πέττας (65’ Καραγιάννης), Νικολίτσας, Ασλαμπάλογλου (76’ Γιαννόπουλος), Κωστούλας (73’ Ξόμπλιος), Καραγιαννίδης.

Ο Κ.Κασναφέρης, πρώην παίκτης του Πυρσού:

Εικόνες στον ΑΕΤΟ

Ρεπορτάζ Κώστας Μάρκου
Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.