Με προσήλωση στο πολυετές πλάνο των Ακαδημιών μας, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά του τόπου μας να αποτελέσουν κομμάτι των αγωνιστικών τμημάτων μας κι έχοντας ως κύριο σκοπό την διαπαιδαγώγηση τους και την στελέχωση των Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ένωσης μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Γρεβενών ανακοινώνει την προσέλκυση ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων, στο χορηγικό πρόγραμμα για την αγωνιστική χρονιά 2019 – 2020.

Η Χορηγία που θα αφορά την προβολή διαφήμισης στις Εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Γηπέδου, αποτελεί επένδυση στην κοινωνική εταιρική προσωπικότητα της επιχείρησης και εμπορική στρατηγική ανάπτυξης της, μέσω της διαφήμισης της σε έναν χώρο που τον επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι.

Στις Εγκαταστάσεις των γηπέδων μας εκτός από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, φιλοξενούνται σχολικές εκδρομές δημοτικών και γυμνασίων από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, διεξάγονται τα πρωταθλήματα των Μικτών Ομάδων Ενώσεων και την φετινή χρονιά θα αποτελέσει έδρα των δύο ομάδων του Νομού μας στην Γ’ εθνική Κατηγορία, ΑΟ Σειρήνας Γυναικών &  ΑΟ Σειρήνας Αντρών.

Κατηγορίες Χορηγίας:

  • Μέγας Χορηγός, σε συγκεκριμένη διοργάνωση όπως το Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών
  • Χορηγός Επικοινωνίας σε διάφορες εκδηλώσεις όπως το Ετήσιο Τουρνουά Ακαδημιών
  • Επίσημος Χορηγός, με την Επωνυμία της Επιχείρησης στο Αθλητικό Ενωσιακό Κέντρο
  • Υποστηρικτής, με Σταθερό banner περιμετρικά των γηπέδων
  • Προμηθευτής, με Αεροπανό πίσω από τις εστίες
  • Συνεργάτης, με μετακινούμενο Roll – up δίπλα στους πάγκους των ομάδων

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τα νέα χορηγικά μας προγράμματα, καθώς και τους τρόπους συνεργασίας της επιχείρησης σας με την Ένωση μας.

Ο         Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ       ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ     ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.