Το  Δ.Σ.   του  Συλλόγου  Δασκάλων   και  Νηπιαγωγών    Ν.  Γρεβενών με  την  έναρξη  της     σχολικής  χρονιάς  2019-2020  εύχεται  στα νήπια,  στους  μαθητές  και  στους   εκπαιδευτικούς   των   Γρεβενών  ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ  και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο   τους.

Η νέα σχολική που χρονιά που ξεκινά σήμερα σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο επίπονης διαδρομής και δημιουργικής πορείας των παιδιών μας. Ευχόμαστε, λοιπόν, η σχολική χρονιά 2019-20 να βρει τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα   των  Γρεβενών στις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε η μάθηση και η γνώση να είναι προσβάσιμες σε κάθε μαθητή και να εκλείψουν τα  προβλήματα  που  απασχολούν τους  εκπαιδευτικούς  μας. .

Ευχόμαστε, επίσης, καλή πρόοδο στους μαθητές μας, οι οποίοι δεν πρέπει να χάσουν το στόχο τους που δεν μπορεί να είναι άλλος από τη συνεχή βελτίωσή τους ως άνθρωποι και ως μαθητές, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας, που παλεύουν για να προσφέρουν ως το δυνατό καλύτερη παιδεία, και εκφράζουμε  τη συμπαράστασή μας στους γονείς, οι οποίοι, κάτω από δύσκολες συνθήκες  προσπαθούν να προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπέης  Δημήτριος        Χαριζούλης  Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.