Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών ΠΕ Γρεβενών, παλαιά και νέα” ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέργιος Πουρνάρας, που μας καλωσόρισε στα νέα γραφεία του Συνδέσμου, που βρίσκονται στην οδό, πάροδος Καραϊσκάκη 5, δίπλα από τον Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Γρεβενών.

Παρόντα ήταν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος μίλησε για τις δράσεις του Συνδέσμου τον Σεπτέμβριο, καθώς επίσης και οι Χαρά Καραλιόλιου και Αναστασία Παπακωνσταντίνου-Καραγιάννη.




Εικόνες:

Εγγραφές στα νέα τμήματα  του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών  Π.Ε. Γρεβενών

Ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνονται εγγραφές στα παλαιά και νέα τμήματα τουΣυνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών  Π.Ε. Γρεβενών. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

Α) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

  • Παιδική μικτή χορωδία για παιδιά από 10 μέχρι 16 ετών
  • Παιδική Θεατρική Σκηνή για παιδιά από 10 μέχρι 15 ετών
  • Εικαστικό Εργαστήρι (Ζωγραφική και mondeling) για παιδιά από 10 μέχρι 16 ετών

Β) ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

1) Μικτή τετράφωνη Χορωδία ΛΙΓΕΙΑ

2)  Παραδοσιακή Χορωδία στο Τμήμα Ιστορίας και Λαογραφίας

3) Θεατρικό Εργαστήρι

4) Εικαστικό Εργαστήρι (Ζωγραφική και Χειροποίητα)

5) Τμήμα Περιβάλλοντος

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στο mailτου Συνδέσμου grevenaculture@gmail.comή στα Γραφεία ΠάροδοςΚαραϊσκάκη 5 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και ώρες 18:00 – 19:00 ή στους εφόρους των τμημάτων: Πουρνάρας Στέργιος 6948949503,Καραλιόλιου Χαρούλα 6934151069, Παπακωνσταντίνου Αναστασία 6985652289, Τσιφοπούλου Όλγα 6944567996.

Τα μαθήματα θα γίνονται στη Στέγη του Συνδέσμου Πάροδος Καραϊσκάκη 5 και η συνδρομή ορίζεται στα 10 ευρώ μηνιαίως (εκτός του Τμήματος Περιβάλλοντος στο οποίο δεν υπάρχει συνδρομή) .

 

Ο Πρόεδρος          Η Γεν. Γραμματέας

Στέργιος Πουρνάρας       Χαρά Καραλιόλιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.