Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών: Ιδιαίτερη Θεία Λειτουργία στη Βάλια Κάλντα Γρεβενών

27 Αυγούστου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών γίνεται γνωστό ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με αφορμή την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» που θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Κυριακή 1.9.2019 στις 9.30 π.μ. θα τελεστεί μία ιδιαίτερη Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, στο μοναδικό τοπίο της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών και κάτω από τον απέραντο θόλο του δάσους και του ουρανού .Η Βάλια Κάλντα είναι ένας από τους πιο παρθένους Εθνικούς Δρυμούς της Ελλάδας και σημαντικότερους βιότοπους για τα περισσότερα κυρίαρχα είδη της ελληνικής πανίδας.

Σας προτρέπουμε και σας παρακαλούμε να έλθετε και όλοι μαζί να υψώσουμε την προσευχή μας στον Πανάγαθο Θεό γιά την προστασία του δασικού πλούτου όχι μόνο της Πατρίδας μας, της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου από κάθε είδους καταστροφές διότι τα δάση είναι η ζωή μας είναι το μέλλον των παιδιών μας και όλου του κόσμου.

Πληροφορίες στο βιβλιοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών “
ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ”, τηλ. 2462023020

This entry was posted on Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2019 at 15:27 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply