Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Παρ ολίγον τραγωδία στα Γρεβενά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας… (εικόνες + video)

16 Αυγούστου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Σε κοντινή απόσταση, που πριν μερικές μέρες, είχαμε “βαριά” προσγείωση μονοκινητήριου αεροπλάνου, επίσης από την Κέρκυρα, με το .. ίδιο δρομολόγιο!!

Λίγο έλειψε να βρεθεί στο κενό, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, που εκτελούσε το δρομολόγιο: Κέρκυρα Θεσσαλονίκη.


Αναλυτικότερα, όλα συνέβησαν στη 1:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (16-8), όταν το συγκεκριμένο λεωφορείο σταμάτησε έξω από την πόλη των Γρεβενών για διάλειμμα-ξεκούραση των επιβατών. Ξαφνικά, ενώ μέσα στο όχημα μείνανε μόνο ελάχιστοι επιβάτες που δεν θέλησαν να κατεβούν για ξεκούραση, αισθάνθηκαν το μεγάλο όχημα να κινείται, και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ευτυχώς, πήδηξαν από αυτό, χωρίς να τραυματιστούν.

 

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το λεωφορείο διέσχισε κάθετα (!) κεντρικό δρόμο των Γρεβενών, που οδηγεί στην Εγνατία οδό, και που πριν λίγο καιρό, λίγα μόλις μέτρα πιο μακρυά από το σημερινό συμβάν, μονοκινητήριο αεροπλάνο, που πραγματοποιούσε το ίδιο ..δρομολόγιο (Κέρκυρα- Θεσσαλονίκη), πραγματοποίησε “βαριά” προσγείωση.


Στο Grevena TV μιλά επιβάτιδα, που έμεινε εντός του λεωφορείου, και πήδηξε για να σωθεί:

 

Ο οδηγός, σε προηγούμενες δηλώσεις στην Τροχαία, ανέφερε ότι το λεωφορείο, ήταν χωρίς επιβάτες:


Στον τόπο του ατυχήματος, που πιθανολογείται ότι συνέβη από μηχανική βλάβη: “λύθηκε το χειρόφρενο”,  βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά ο διοικητής της τροχαίας Γρεβενών, Κωνσταντίνος Αλμάνογλου.

Αφού δεν κινδύνευσε κανείς, το ΚΤΕΛ Γρεβενών, μερίμνησε για την μεταφορά, των 20 περίπου επιβατών, στην Θεσσαλονίκη.

Εικόνες στον AETO

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2019 at 17:54 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply