Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία:

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής από οικία στην Κοζάνη

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοζάνης και του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, συνελήφθη άμεσα την Παρασκευή (09-08-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, ένας 26χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής από οικία στην Κοζάνη.

Ειδικότερα, ο 26χρονος συνελήφθη τη στιγμή που αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ιδιοκτησίας 89χρονης ημεδαπής στην Κοζάνη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι κ.α.).

Σημειώνεται ότι, ο 26χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 38χρονου αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής από αποθήκη σε περιοχή της Καστοριάς



Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, συνελήφθη άμεσα σήμερα Σάββατο (10-08-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, ένας 38χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής από αποθήκη σε περιοχή της Καστοριάς.

Ειδικότερα, ο 38χρονος συνελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε με την χρήση σιδηροπρίονου να αφαιρέσει σωλήνες χαλκού από αποθήκη ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, στην οποία είχε εισέλθει παραβιάζοντας τη θύρα της, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ανωτέρω σιδηροπρίονο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.