Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας: Ο Γιάννης Χασιώτης στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας

10 Αυγούστου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ένταξη του προπονητή Γιάννη Χασιώτη στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, ως συνεργάτη του Κώστα Κομποδιέτα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ανδρών.

Με δεδομένη την επιτυχημένη παρουσία του στις ακαδημίες του Α.Σ.Κ. τις δυο τελευταίες περιόδους, ο Γιάννης Χασιώτης ενεργοποιείται και στην ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα θα έχει την ευθύνη αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών, που ενισχύονται και διευρύνονται, μετά και τη συνεργασία με την Κ.Β.Α.Ο Γιάννης Χασιώτης είναι πρώην αθλητής μπάσκετ και προπονητής από το 2006. Είναι μέλος του ΣΕΠΚ, κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας. Από το 2006 έως το 2017 εργάστηκε ως προπονητής στις ακαδημίες του Πρωτέα Γρεβενών και από το 2013 μέχρι και το 2017, ήταν πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το 2017 εντάχθηκε στον Α.Σ.Κ. αναλαμβάνοντας προπονητής στις ακαδημίες, οδηγώντας πέρυσι την παιδική και εφηβική ομάδα στην κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων του ν.Καρδίτσας. Πέρυσι, είχε την ευθύνη της ατομικής βελτίωσης των αθλητών της ανδρικής ομάδας, στην οποία θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο τη νέα χρονιά, παράλληλα με την ανάπτυξη του προγράμματος των ακαδημιών του Α.Σ.Κ.

Με την προετοιμασία να ξεκινά στις 19 Αυγούστου, σύντομα θα ανακοινωθεί και η πλήρης σύνθεση του τεχνικού τιμ της ομάδας, αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

This entry was posted on Σάββατο, 10 Αυγούστου, 2019 at 11:33 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply