Kατασχέθηκαν 20 κιλά και 632,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 700 ευρώ, 10 κινητά τηλέφωνα κ.α.

Μετά από οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, συνελήφθη χθες (03-08-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 38χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς στην οικία του 38χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 19 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 630 γραμμαρίων,
  • 1 συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,1 γραμμαρίων,
  • χρηματικό ποσό 700 ευρώ,
  • 10 κινητά τηλέφωνα,
  • 3 κάρτες sim,
  • 1 πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και
  • Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς και αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.