Κρίσιμη συνάντηση παρουσία και του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση…

Φως στο… τούνελ του αδιεξόδου που μαστίζει εδώ και δυο περίπου μήνες τον Πυρσό Γρεβενών, φαίνεται πως βγήκε χθες,  από την κρίσιμη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του μέχρι πρότινος προέδρου, Κώστα Ντοβατζίδη και με την παρουσία του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκαν 35 άτομα, επώνυμοι, παλιοί ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο αντιδήμαρχος Μάνθος Αδάμος.

Ο Ανδρέας Πάτσης στον χαιρετισμό του τόνισε πως ο Πυρσός είναι πολύ βαριά φανέλα και μεγάλο όνομα, είναι έγκλημα η αδιαφορία για αυτήν την ομάδα. «Ως βουλευτής δεν θέλω να εμπλακώ διοικητικά», τόνισε, «έπρεπε κι άλλοι να συμμετάσχουν, πρέπει όμως να βρεθεί λύση».

Η πρόταση του κ. Πάτση να ιδρυθούν κι άλλα τμήματα, πέρα από το ποδοσφαιρικό, δεν βρήκε ανταπόκριση, ωστόσο δημιουργήθηκε επιτροπή σωτηρίας, που θα «τρέξει» τις εξελίξεις στις επόμενες μέρες, με την προοπτική να βγει διοίκηση και να οργανωθεί η ομάδα.

Η 9 μελής επιτροπή αποτελείται από τους Θύμιο Τσιουπλή, Ανδρέα Κύρκο, Τάκη Ασλανίδη, Δημήτρη Ζολώτα, Φάνη Γιαγκόζογλου, Κώστα Ντοβατζίδη, επίσης συμμετέχει ένα άτομο από την ΕΠΣ, ένας από τον δήμο Γρεβενών και ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Γιάτσιος.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Φάνης Γιαγκόζογλου αρχικά ζήτησε εν λευκώ την ομάδα, τονίζοντας πως μπορεί να την αναλάβει μόνος του, ωστόσο αυτό δεν προχώρησε.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις έχει ο Ανδρέας Κύρκος, παλιός επίσης παίκτης του Πυρσού, στις επόμενες μέρες θα πυκνώσουν οι επαφές, για οριστική λύση.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.