Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Έρχεται η σωτηρία του ιστορικού σωματείου του Πυρσού;

4 Αυγούστου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Κρίσιμη συνάντηση παρουσία και του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση…

Φως στο… τούνελ του αδιεξόδου που μαστίζει εδώ και δυο περίπου μήνες τον Πυρσό Γρεβενών, φαίνεται πως βγήκε χθες,  από την κρίσιμη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του μέχρι πρότινος προέδρου, Κώστα Ντοβατζίδη και με την παρουσία του βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκαν 35 άτομα, επώνυμοι, παλιοί ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο αντιδήμαρχος Μάνθος Αδάμος.

Ο Ανδρέας Πάτσης στον χαιρετισμό του τόνισε πως ο Πυρσός είναι πολύ βαριά φανέλα και μεγάλο όνομα, είναι έγκλημα η αδιαφορία για αυτήν την ομάδα. «Ως βουλευτής δεν θέλω να εμπλακώ διοικητικά», τόνισε, «έπρεπε κι άλλοι να συμμετάσχουν, πρέπει όμως να βρεθεί λύση».

Η πρόταση του κ. Πάτση να ιδρυθούν κι άλλα τμήματα, πέρα από το ποδοσφαιρικό, δεν βρήκε ανταπόκριση, ωστόσο δημιουργήθηκε επιτροπή σωτηρίας, που θα «τρέξει» τις εξελίξεις στις επόμενες μέρες, με την προοπτική να βγει διοίκηση και να οργανωθεί η ομάδα.

Η 9 μελής επιτροπή αποτελείται από τους Θύμιο Τσιουπλή, Ανδρέα Κύρκο, Τάκη Ασλανίδη, Δημήτρη Ζολώτα, Φάνη Γιαγκόζογλου, Κώστα Ντοβατζίδη, επίσης συμμετέχει ένα άτομο από την ΕΠΣ, ένας από τον δήμο Γρεβενών και ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Γιάτσιος.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Φάνης Γιαγκόζογλου αρχικά ζήτησε εν λευκώ την ομάδα, τονίζοντας πως μπορεί να την αναλάβει μόνος του, ωστόσο αυτό δεν προχώρησε.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις έχει ο Ανδρέας Κύρκος, παλιός επίσης παίκτης του Πυρσού, στις επόμενες μέρες θα πυκνώσουν οι επαφές, για οριστική λύση.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

This entry was posted on Κυριακή, 4 Αυγούστου, 2019 at 18:33 and is filed under Α΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Β΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply