Η 16η Πανελλήνια γιορτή μανιταριού πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα Γρεβενά από τις 11 έως και τις 14 Ιουλίου 2019. Δεν ήταν μια γιορτή που απλώς μας ταξίδεψε στο χώρο της γευσιγνωσίας και στο μαγικό κόσμο των μανιταριών.



Ήταν μια πολύπλευρη εκδήλωση που ικανοποίησε τα ενδιαφέροντα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Εθελοντικά ο Α.Γ.Σ. Ελιμειώτης TSEPIDIS BOXINGCLUB συμμετείχε σε αυτήν την γιορτή προσφέροντας απλόχερα ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους θεατές, ενώ οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμά του διασκέδασαν, γυμνάστηκαν και αποκόμισαν μοναδικές εμπειρίες.
Το πρόγραμμα του Α.Γ.Σ. Ελιμειώτης TSEPIDIS BOXINGCLUB περιελάμβανε επιλεγμένα παιδαγωγικά παιχνίδια υπό μορφή σκυταλοδρομίας, μάθημα βασικών στοιχείων αυτοάμυνας, επίδειξη αγώνων πυγμαχίας από αθλητές του Συλλόγου και τέλος βιωματική προσέγγιση – γνωριμία για όλα τα παιδιά με το άθλημα της πυγμαχίας.
Αξίζει να αναφερθεί πως ενώ είχε προγραμματιστεί αρχικά το παραπάνω πρόγραμμα να υλοποιηθεί στις 13 & 14 Ιουλίου από τις 18:00 έως και τις 20:00, τελικά λόγω της συνεχόμενης ροής των επισκεπτών και του αμείωτου ενδιαφέροντος εκ μέρους τους, ξεπέρασε και τις 2 ημέρες τις 9 ώρες.
Αυτές τις 2 ημέρες έκαναν αγώνα επίδειξης 10 ζευγάρια αθλητών του συλλόγου, ενώ μυήθηκαν στο άθλημα της Πυγμαχίας ακόμη 71 ζευγάρια.
Να είμαστε καλά και πάλι του χρόνου με επιτυχία.
Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι!!!!

loading…

Α.Γ.Σ. Ελιμειώτης TSEPIDIS BOXINGCLUB

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.