Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νομαρχιακή Διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Γρεβενών: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…

Ιούλιος 11th, 2019 by Χρήστος Μίμης

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις Γρεβενιώτισσες και τους Γρεβενιώτες που δώσανε ένα ξεκάθαρο ποσοστό της τάξεως των 43% στα Γρεβενά.

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών αποτελούν μεγάλη νίκη για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς και των έργων, για να οικοδομήσουμε την νέα Φωτεινή Ελλάδα την οποία οραματιζόμαστε.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τον εκλεγμένο βουλευτή Γρεβενών κ. Ανδρέα Πάτση και να του ευχηθούμε καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο του.

Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε και τους μη εκλεγμένους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας κύριο Αθανάσιο Σταυρόπουλο και η κυρία Λαμπρινή Κογιού για τον έντιμο και δυνατό αγώνα που έδωσαν για να πάνε τα Γρεβενά μπροστά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τα στελέχη και μέλη.

Τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας.

Τους αγωνιστές της παράταξης μας για τον μεγάλο αγώνα τους.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.

Για τη ΝΟΔΕ Γρεβενών

Λεωνίδας Τεντόγλου

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 11th, 2019 at 07:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply