Μήνυμα που εστάλει σε mail πολλών φίλων του υπ.Βουλευτή Θανάση Σταυρόπουλου:

Φίλη συμπατριώτισσα, φίλε συμπατριώτη

Με αυτή την επιστολή θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου, ως υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας. Για το μέλλον του τόπου μας, είμαι βέβαιος ότι μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία. Αγωνιούμε για τον τόπο μας, που όλοι αγαπάμε, και πιστεύουμε ότι αξίζει περισσότερη προσοχή από την κεντρική διοίκηση και περισσότερες ευκαιρίες.

Την Κυριακή, τόσο εσύ που ζεις μακριά όσο και εμείς που ζούμε στα Γρεβενά, με την ψήφο μας θα καθορίσουμε το μέλλον της Ελλάδας και των Γρεβενών μας.

Σήμερα, όλες και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι, για να πάμε μπροστά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δοθεί, επιτέλους, ώθηση στην ιδιωτική οικονομία και στις επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων ανθρώπων από τα Γρεβενά και την χώρα μας.

Πιστεύω ότι η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η Ελλάδα και η ανάπτυξη των Γρεβενών είναι υπόθεσηΌΛΩΝ μας.

Ο τόπος μας βρίσκεται σε τέλμα και για να βγούμε απαιτείται: ενότητα, σοβαρότητα και, επιτέλους, να δοθεί η δυνατότητα στους γεωργούς, στους κτηνοτρόφους, σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, στους νέους ανθρώπους και σε όλες και όλους τους σκληρά εργαζόμενους Γρεβενιώτες να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους και έτσι να συμβάλλουν όλοι στην πρόοδο και στην προκοπή του τόπου και της κοινωνίας μας.

Είμαι βέβαιος πως έχεις περίσσευμα αγάπης για τον τόπο μας. Αυτή την αγάπη και τη στήριξή σου χρειάζομαι για να τις μετατρέψω σε δύναμη ώστε να αγωνίζομαι, καθημερινά, για τα Γρεβενά, τη Δεσκάτη και για όλα τα σπουδαία χωριά της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Φίλη συμπατριώτισσα, φίλε συμπατριώτη,

Σε καλώ να ψηφίσεις την Νέα Δημοκρατία και να αγωνιστούμε με αγάπη και σύνεση για τα Γρεβενά μας.

Σου ζητώ να με επιλέξεις να εκπροσωπήσω, δίχως καμία διάκριση, όλες και όλους τους συμπατριώτες μας στη Βουλή των Ελλήνων, με μία δέσμευση:

Να είμαι, πάντα, χρήσιμος για τον τόπο μου,

δίπλα σε όλες και όλους τους συμπατριώτες μου

και κοντά σου, όπου και όταν με χρειαστείτε.

Την Κυριακή ξεκινάει η  Ώ ρ α   τ ω ν   Γ ρ ε β ε ν ώ ν

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου


Με Εκτίμηση   

Θανάσης Σταυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.