Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση, στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών (εικόνες)

2 Ιουλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Γρεβενών, κα Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση, βρέθηκε την Δευτέρα 1 Ιουλίου στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της ένωσης.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας αλλά και το συνεταιριστικό κίνημα. Οι νέοι του τόπου για να αποφασίσουν να μείνουν στο νομό και να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα, απαιτείται να γίνουν αποτελεσματικές παρεμβάσεις στην αγροτική πολιτική.

Η ύπαιθρος και ο πρωτογενής τομέας κράτησαν ζωντανή τη χώρα σε δύσκολες περιόδους αλλά στη δεδομένη συγκυρία χρειάζονται ουσιαστική στήριξη.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

This entry was posted on Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2019 at 08:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply