Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του υπ. βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Θανάση Σταυρόπουλου την Δευτέρα (εικόνες)

2 Ιουλίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Το πρωί της Δευτέρας (01/07/2019) ο υπ. βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Σταυρόπουλος, επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης των Γρεβενών και συζήτησε με τους ιδιοκτήτες, με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους των καταστημάτων σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά και την ανάγκη μείωσης των φόρων και των εργοδοτικών εισφορών.

Το απόγευμα επισκέφτηκε τις εξής κοινότητες: Οροπέδιο, Αγ. Κοσμάς, Κυδωνιές, Αηδόνια, Αμυγδαλιές και Ροδιά, όπου συναντήθηκε με κατοίκους οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Σταυρόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. Ο υπ. βουλευτής Γρεβενών ανέλυσε τις προτάσεις της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα και τις προσωπικές θέσεις του για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Γραφείο επικοινωνίας
υπ. βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Θανάση Σταυρόπουλου

This entry was posted on Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2019 at 07:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply