Το πρωϊ της Παρασκευής 28ηης Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής κα Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς και κατοίκους στη Λαϊκή Αγορά των Γρεβενών.

Οι Λαϊκές Αγορές αποτελούν ζωντανά κύτταρα του οικονομικού κύκλου με τη συμμετοχή παραγωγών και εμπόρων , οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους στους πολίτες. Η στήριξη αυτών των αγορών από την πολιτεία είναι αναγκαία για να συνεχίσουν να λειτουργούν ως χώροι αγοραπωλησίας δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να προμηθεύονται τοπικά, καλής ποιότητας, φρέσκα και χαμηλής τιμής προϊόντα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης και συμφώνησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και η αγορά γενικότερα δηλώνοντας ότι απαιτούνται κίνητρα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού, εμπορικού και γενικότερα του οικονομικού συστήματος.

Από το γραφείο επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.