Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση στη Λαϊκή Αγορά και σε εμπορικά καταστήματα των Γρεβενών (εικόνες)

29 Ιουνίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το πρωϊ της Παρασκευής 28ηης Ιουνίου η υποψήφια βουλευτής κα Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς και κατοίκους στη Λαϊκή Αγορά των Γρεβενών.

Οι Λαϊκές Αγορές αποτελούν ζωντανά κύτταρα του οικονομικού κύκλου με τη συμμετοχή παραγωγών και εμπόρων , οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους στους πολίτες. Η στήριξη αυτών των αγορών από την πολιτεία είναι αναγκαία για να συνεχίσουν να λειτουργούν ως χώροι αγοραπωλησίας δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να προμηθεύονται τοπικά, καλής ποιότητας, φρέσκα και χαμηλής τιμής προϊόντα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης και συμφώνησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και η αγορά γενικότερα δηλώνοντας ότι απαιτούνται κίνητρα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού, εμπορικού και γενικότερα του οικονομικού συστήματος.

Από το γραφείο επικοινωνίας

This entry was posted on Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2019 at 17:19 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply