Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση, συναντήθηκε την Τετάρτη με δικηγόρους, συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές των Γρεβενών (εικόνες)

27 Ιουνίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η κα Λαμπρινή Κόγιου- Χατζηζήση, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με συναδέλφους της δικηγόρους, με συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές το βράδυ της Τετάρτης 26ης Ιουνίου στην πόλη των Γρεβενών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των Νομικών επιστημόνων αλλά και γενικότερα η υπάρχουσα κοινωνικο-οικονομική κατάσταση.

Μεταξύ των συναδέλφων σε ατμόσφαιρα θετικού και φιλικού κλίματος η κ. Κόγιου – Χατζηζήση Λαμπρινή δήλωσε παρούσα με την υποψηφιότητα της ώστε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου να γίνει το νέο ξεκίνημα για το νομό Γρεβενών με σκοπό την έξοδο από την αξιακή, ηθική, πολιτειακή, οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση.

 

Από το γραφείο επικοινωνίας

This entry was posted on Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2019 at 21:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply