Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις της υπ.Βουλευτή Λαμπρινής Κόγιου-Χατζηζήση σε υπηρεσίες και φορείς των Γρεβενών (εικόνες)

26 Ιουνίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση επισκέφτηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου υπηρεσίες και φορείς της πόλης των Γρεβενών.

Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Σημανδράκο, επισκέφτηκε τα γραφεία του διοικητηρίου της Αντιπεριφέρειας και του Δημαρχείου και συνομίλησε με τους υπαλλήλους για τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της καθημερινότητας.

Η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών όπου είχε συνάντηση και ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ζαμπούρη για την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του έργου της Αστυνομίας στο νομό. Αφού συνεχάρη τον κ. Ζαμπούρη για τις επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και των υπαλλήλων της δήλωσε ότι η ασφάλεια των πολιτών και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αποτελούν βασικό πυλώνα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με μαθητές και σπουδαστές που μένουν στην Μαθητική Εστία των Γρεβενών, επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΓ και το Κέντρο Πρόληψης εξαρτησιογόνων ουσιών “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται από το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό όλων των παραπάνω υπηρεσιών και φορέων.

 

Από το γραφείο επικοινωνίας

This entry was posted on Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2019 at 18:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply