Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση: ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

24 Ιουνίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Συμπατριώτισσες , συμπατριώτες, φίλες και φίλοι η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Γρεβενών αποτελεί για μένα την ύψιστη τιμή αλλά και υποχρέωση ως πολίτης αυτού του τόπου.

Η ευθύνη και το  ηθικό χρέος που νιώθω μετά από την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί γνώμονα του νέου για μένα αυτού πολιτικού εγχειρήματος που σκοπό έχει την ευημερία του τόπου μας μέσα από την εθνική ενότητα, την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια αυτής της πρότασης.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και συμπορεύομαι μαζί τους στην κοινή προσπάθεια και στον αγώνα που δίνουμε   για να ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

της Νέας Δημοκρατίας στην ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΚΟΓΙΟΥ – ΧΑΤΖΗΖΗΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

This entry was posted on Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2019 at 17:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply