Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία: την 06 και 07-06-2019 απογευματινές ώρες στα Γρεβενά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, δυο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, το απόγευμα της 07-06-2019 πραγματοποίησαν στα Γρεβενά, έρευνα στην οικία του 20χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -10- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.



Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, το απόγευμα της 06-06-2019 στα Γρεβενά, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε 22χρονο ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις δυο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα πρωτοδικών Γρεβενών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.