Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε σήμερα ο υπ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης στα τοπικά μέσα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η εκλογική περίοδος έφτασε στο πιο κρίσιμο σημείο της και ότι στόχος του και του Συνδυασμού του είναι να αποφύγουν κάθε κίνηση πόλωσης και διχασμού της γρεβενιώτικης κοινωνίας.



Ο κ. Δασταμάνης έθιξε το ζήτημα των «αμαρτωλών» εταιριών – όπως αποκάλεσε τις ΑνΓρε, ΑΝΔΗΓ – και δήλωσε πώς επιμένει στις θέσεις του γι’ αυτές περιμένοντας τα σχετικά δικαστικά πορίσματα.

Αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους τούς προκάλεσε ανοιχτά σε αποκάλυψη των ατομικών προσωπικών τους δεδομένων ώστε να προκύψει η οικονομική κατάσταση του καθενός και το επάγγελμά τους. Στο ίδιο κλίμα επισήμανε πώς η εντιμότητα είναι και «ζητούμενο και προαπαιτούμενο» και αυτό το στοίχημα ο ίδιος και ο συνδυασμός του το έχουν κερδίσει.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δήλωσε ρητά πώς η πολιτική του ταυτότητα είναι γνωστή από το 1974, που είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε όμως ότι όλα τα χρόνια που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στη επιτυχή του συνεργασία με ανθρώπους που ανήκαν και σε άλλους κομματικούς χώρους.

Ερωτώμενος για την ακύρωση του επίμαχου debate δήλωσε πώς γι’ αυτόν απαιτείται ένας ελάχιστος σεβασμός των συνομιλητών που σε καμία περίπτωση δεν εισέπραξε από τον πολιτικό του αντίπαλο, οι προσβλητικές δημόσιες αναφορές του οποίου τον οδήγησαν να απορρίψει την πρόσκληση.

Κλείνοντας ο κ. Δασταμάνης κάλεσε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να τον στηρίξουν στην προσπάθεια να πάει μπροστά ο τόπος καθώς για τον ίδιο κάθε ψήφος, είναι ψήφος ευθύνης για το μέλλον των επόμενων γενεών.

Δείτε το video:




Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών
Γιώργου Δασταμάνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.