Συνδημότισσες  και Συνδημότες,

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι:

  • Για να δώσουμε τέλος, στην απραξία των τελευταίων ετών. Για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες και στα ανεφάρμοστα «Προεκλογικά» έργα ΜΑΚΕΤΕΣ.
  • Για να δώσουμε τέλος σε αυτούς, που το μόνο που έκαναν ήταν να απαξιώνουν το έργο της θητείας μας στο Δήμο Γρεβενών μιλώντας για ανύπαρκτες μελέτες και  τώρα, χωρίς ντροπή, μας μιλάνε για ελλιπείς μελέτες.
  • Για να δώσουμε τέλος σε αυτούς που με την αδιαφορία τους, αλλά κυρίως με την ανικανότητά τους, άφησαν  να απενταχθούν μια σειρά από έργα, τα οποία θα έβαζαν τα Γρεβενά σε τροχιά ανάπτυξης.

Και επειδή δεν έχουν τι άλλο να πουν, μιλάνε για ηθική και εντιμότητα. Ποιοι? Αυτοί, που το μόνο που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια ήταν, να σπιλώνουν ανθρώπους και οικογένειες στην τοπική κοινωνία.

Όμως σε αυτόν τον κατήφορο δεν θα τους ακολουθήσουμε. Σεβόμαστε τους κανόνες που ορίζει ο προεκλογικός πολιτικός πολιτισμός και τους εφαρμόζουμε. Μα πάνω απ΄ όλα σεβόμαστε τους δημότες μας.

Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζανε, κοιτάμε μπροστά  και μόνο μπροστά.

Φίλες και Φίλοι,

Σε μία εποχή που όλα γύρω μας  αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, ο Δήμος  Γρεβενών χρειάζεται μία δημοτική αρχή που να χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, δυναμισμό, σύγχρονες ιδέες και όραμα.

Μία δημοτική αρχή με ανοιχτό πνεύμα συνεργασίας προς όλους τους φορείς του τόπου μας.

Μία δημοτική αρχή που να ανοίγει  προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο και να αγκαλιάζει όλους τους κατοίκους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ήρθε η ώρα να κτίσουμε όλοι μαζί το νέο δήμο Γρεβενών.  Ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο. Ένα δήμο που να είναι κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών. Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή.

Σας καλώ όλους την Κυριακή να μας δώσετε με την ψήφο σας τη δύναμη, για να κάνουμε πράξη, όλα αυτά που έχουμε προγραμματίσει για τον τόπο μας.

Σας καλώ να  εμπιστευτείτε το ΑΥΡΙΟ των Γρεβενών στον συνδυασμό μας «Μαζί συνεχίζουμε».

Μαζί συνεχίζουμε για να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες.

Μαζί συνεχίζουμε για τα Γρεβενά που αγαπάμε.

Σας ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.