Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά» κ. Γιώργου Δασταμάνη (video)

31 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε σήμερα ο υπ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Δασταμάνης στα τοπικά μέσα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η εκλογική περίοδος έφτασε στο πιο κρίσιμο σημείο της και ότι στόχος του και του Συνδυασμού του είναι να αποφύγουν κάθε κίνηση πόλωσης και διχασμού της γρεβενιώτικης κοινωνίας.Ο κ. Δασταμάνης έθιξε το ζήτημα των «αμαρτωλών» εταιριών – όπως αποκάλεσε τις ΑνΓρε, ΑΝΔΗΓ – και δήλωσε πώς επιμένει στις θέσεις του γι’ αυτές περιμένοντας τα σχετικά δικαστικά πορίσματα.

Αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους τούς προκάλεσε ανοιχτά σε αποκάλυψη των ατομικών προσωπικών τους δεδομένων ώστε να προκύψει η οικονομική κατάσταση του καθενός και το επάγγελμά τους. Στο ίδιο κλίμα επισήμανε πώς η εντιμότητα είναι και «ζητούμενο και προαπαιτούμενο» και αυτό το στοίχημα ο ίδιος και ο συνδυασμός του το έχουν κερδίσει.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δήλωσε ρητά πώς η πολιτική του ταυτότητα είναι γνωστή από το 1974, που είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε όμως ότι όλα τα χρόνια που υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στη επιτυχή του συνεργασία με ανθρώπους που ανήκαν και σε άλλους κομματικούς χώρους.

Ερωτώμενος για την ακύρωση του επίμαχου debate δήλωσε πώς γι’ αυτόν απαιτείται ένας ελάχιστος σεβασμός των συνομιλητών που σε καμία περίπτωση δεν εισέπραξε από τον πολιτικό του αντίπαλο, οι προσβλητικές δημόσιες αναφορές του οποίου τον οδήγησαν να απορρίψει την πρόσκληση.

Κλείνοντας ο κ. Δασταμάνης κάλεσε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να τον στηρίξουν στην προσπάθεια να πάει μπροστά ο τόπος καθώς για τον ίδιο κάθε ψήφος, είναι ψήφος ευθύνης για το μέλλον των επόμενων γενεών.

Δείτε το video:
Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών
Γιώργου Δασταμάνη

This entry was posted on Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2019 at 21:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply