Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση στη Θεσσαλονίκη –Ταχιάος και Ζέρβας στον β’ γύρο

30 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το εκλογικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι οριστικό, καθώς ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση και οι Νίκος Ταχιάος και Κώστας Ζέρβας, πάνε στον β’ γύρο.

Μετά το αίτημα του Γιώργου Ορφανού για επανακαταμέτρηση, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν με καθυστερήσεις στην καταμέτρηση, επιβεβαιώθηκαν τα αρχικά αποτελέσματα.

Η επανακαταμέτρηση έγινε με γρήγορους ρυθμούς και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο στα 475 τμήματα, μεταξύ Ζέρβα και Ορφανού. Ο κ. Ορφανός έμεινε 509 ψήφους πίσω από τον κ. Ζέρβα και έτσι έμεινε εκτός β’ γύρου στις δημοτικές εκλογές.Αναμένεται δήλωση Ορφανού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Υπήρξε η πληροφορία πως είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός άκυρων ψηφοδελτίων, αλλά δεν επαληθεύτηκε, ενώ το thestival.gr επικαλείται και πληροφορίες από το περιβάλλον του Κωνσταντίνου Ζέρβα, όπου οι εκπρόσωποι του οποίου ήταν παρόντες στη διαδικασία, επιβεβαίωσαν ότι δεν προκύπτει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό της αρχικής καταγραφής.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ορφανός αναμένεται να κάνει και γραπτή δήλωση προς τα ΜΜΕ για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο.

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2019 at 21:41 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply