Εκ μέρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” του Δήμου Γρεβενών απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμπαρατάχθηκαν και έδωσαν τη μάχη στο πλευρό μας, σε όσους ψήφισαν “Λαϊκή Συσπείρωση” στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη 2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Οι δύο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο Γρεβενών θα είναι η φωνή του εργαζόμενου λαού, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως και το προηγούμενο διάστημα, θα τα δώσουμε όλα για τα συμφέροντα του λαού μας, για να έχει το δικό του “μάτι” και “αυτί” στο Δημοτικό συμβούλιο, για να έχει μπροστά τις δικές του ανάγκες και διεκδικήσεις.

Την επομένη των εκλογών, τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν,(η ερήμωση των χωριών, η φυγή των νέων, η ανεργία, τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων, η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας κ.α.), η βασική αιτία που τα γεννά είναι εδώ και δεν είναι άλλη από την πολιτική που στηρίζει το κεφάλαιο και τις προτεραιότητές του, βάζοντας στον Προκρούστη τις λαϊκές ανάγκες και δικαιώματα.

Είμαστε πανέτοιμοι για να παλέψουμε, για να έχει πρόσβαση σε ένα σύγχρονο δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας ο λαός μας, για να μη στερείται το νερό, το ασφαλές οδικό δίκτυο σε κάθε κομμάτι της περιοχής, την προστασία της αγροτικής παραγωγής.

Με νέες δυνάμεις, δεν θα προδώσουμε ούτε την εμπιστοσύνη, ούτε την ελπίδα που μας εμπιστεύτηκαν εργαζόμενοι σε όλη την περιοχή, θα αγωνιστούμε για να πάρει ανάσες ο λαός, να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή επίθεση.

Η θέση μας για το β’ γύρο είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Σ’ αυτές τις δυνάμεις, που καταγγέλλουμε ότι έχουν γραμμή τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, που συμφωνούν με την πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που έχουν το δικό τους μερτικό σε αυτή την πολιτική, δεν θα “ανακαλύψουμε” ξαφνικά φιλολαϊκές θέσεις, ούτε θα σβήσουμε ως ανύπαρκτες τις ουσιαστικές μας διαφορές. Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε το λαό να πάει με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” την πρώτη Κυριακή, με τα ίδια κριτήρια του λέμε πως η ψήφος για τη Β’ Κυριακή πρέπει να είναι το λευκό – άκυρο.

Καλούμε τους χιλιάδες εργαζόμενους που ψήφισαν τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, αυτούς που έδωσαν τη μάχη δίπλα στους κομμουνιστές σε κάθε κάλπη, ευρωεκλογές και τοπικές, να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι, μπροστά στις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης το ΚΚΕ. Για να μη δώσουμε πράσινο φως και συγκατάθεση στη συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να υπάρχει μια σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.