Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» Δημοσθένη Κουπτσίδη στις Τοπικές Κοινότητες Ελάτου, Καληράχης, Μεγάρου

24 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Με έντονη την παρουσία του κόσμου και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές  επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. Τελευταίος σταθμός των περιοδειών του οι Τοπικές Κοινότητες Ελάτου, Καληράχης και Μεγάρου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, μιλώντας στους κατοίκους των ανωτέρω Κοινοτήτων, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τόνισε: «Είμαστε σήμερα εδώ κοντά σας για να σας ακούσουμε, να κάνουμε έναν ειλικρινή διάλογο για τα προβλήματα που υπάρχουν, για όλα αυτά που μείνανε  άλυτα τα τελευταία χρόνια. Είμαστε εδώ όχι για να σας υποσχεθούμε λύσεις που δεν είναι εφικτές. Αλλά λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και να αλλάξουν την ποιότητα  της καθημερινότητάς σας».

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Κουπτσίδης έκανε μία σύντομη αναφορά στα χρόνια της Αυτοδιοικητικής του θητείας. «Προσπαθήσαμε τόνισε να δώσουμε λύση στα μικρά ακόμη και στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας, να σταθούμε δίπλα στους νέους μας, στις μητέρες, στις άνεργες γυναίκες και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Δίπλα σε  όλους τους δημότες μας.

Είχαμε δεσμευθεί  τόνισε να μην αφήσουμε Καμία ευκαιρία χαμένη. Το είπαμε και το κάναμε πράξη. Βάλαμε οριστικά ΤΕΛΟΣ στις εποχές των χαμένων ευκαιριών. Το ίδιο κοιτώντας  σας στα μάτια, σας υποσχόμαστε και σήμερα»

Τέλος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ζήτησε να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια και τον συνδυασμό του: «θέλουμε για ακόμη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης για πάμε τα Γρεβενά ακόμη πιο ψηλά».

 

This entry was posted on Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2019 at 14:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply