Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα και αντιπροσωπείας υποψήφιων δημοτικών συμβούλων σε Κοινότητες των Δ.Ε. Αγ. Κοσμά, Βεντζίου και Γρεβενών (εικόνες)

23 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Κώστας Παλάσκας,  στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας πραγματοποίησε επισκέψεις σε κοινότητες των ΔΕ Αγ. Κοσμά (Καληράχης, Κυδωνιών, Μεγάρου, Οροπεδίου), Βεντζίου (Κνίδης, Έξαρχου) και Γρεβενών (Ροδιάς, Σύδενδρου) το διήμερο 21-22 Μαΐου.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνόδευσαν άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και τις προτάσεις τους. Οι κάτοικοι του κατήγγειλαν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και παζαρέματα πίσω από το μπάλωμα λακκουβών την τελευταία περίοδο και τις υποσχέσεις για δίμηνες προσλήψεις στο Δήμο.

Ο κ. Παλάσκας με τη σειρά του διαβεβαίωσε ότι η συχνή επαφή που είχαν όλη αυτή την περίοδο θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές. «Δεν αρκεί να κάνουμε τα παράπονά μας στο δήμαρχο. Χρειαζόμαστε ένα δήμαρχο που πηγαίνει να δει και να μάθει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που τα γεννούν», σημείωσε.

Κλείνοντας  ο κ. Παλάσκας υποστήριξε ότι «οι πολιτικοί του χθες που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα. Δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτα που δεν θα κάνω. Δεν είναι στη φύση μου ούτε το ψέμα ούτε η συναλλαγή».

Από το Γραφείο Τύπου

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019 at 13:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply