Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»  Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες  και Οικισμούς του Δήμου Γρεβενών (εικόνες)

23 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ο κ. Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε τον Οικισμό Δοξαρά και τις Τοπικές Κοινότητες Πριονίων, Καλλιθέας και Ταξιάρχη όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο κ. Κουπτσίδης, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συνδυασμού του, δήλωσε παρών στα προβλήματά τους: «είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στα μικρά αλλά και μεγάλα προβλήματα που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τέλος στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη που βιώνουν τα χωριά μας τα τελευταία χρόνια. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, γιατί αυτό κάναμε  όλα αυτά τα χρόνια, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Γιατί για εμάς όλοι οι Δημότες μας είναι ίσοι. Στόχος μας είναι κατέληξε, μέσα από στοχευμένες ενέργειες και δράσεις, να κάνουμε ποιοτική τη ζωή των δημοτών μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς στόχους του προγράμματός του: «Οι τρεις βασικοί στόχοι μας,  που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά του προγράμματός είναι η ισόρροπη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας. Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας ως νέα δημοτική αρχή θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνανθρώπου μας όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος απευθυνόμενος στους κατοίκους των ανωτέρω Κοινοτήτων ο κ. Κουπτσίδης τους ζήτησε να στηρίξουν τον συνδυασμό του: «Ήρθε η ώρα να κτίσουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, ένα δήμο που να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης παντού,  σε κάθε γωνιά του. Με την ψήφο σας θα το κάνουμε πράξη».

 

 

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019 at 16:27 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply