Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Γιώργου Δασταμάνη σε Έλατο, Καληράχη και Δοξαρά (εικόνες)

23 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Στον Έλατο, την Καληράχη και το  Δοξαρά βρέθηκε σήμερα 22 Μαΐου 2019 ο Γιώργος Δασταμάνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά» συνοδευόμενος από τους υποψηφίους  συμβούλους.

Οι κάτοικοι των χωριών υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις προγραμματικές του δηλώσεις για την επόμενη τετραετία αλλά και να ενημερωθούν για την σημερινή κατάσταση του Δήμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Δασταμάνης αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα που επιτεύχθηκε επί θητείας του στα οικονομικά του Δήμου και δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη τετραετία θα γίνουν έργα με προτεραιότητα στα χωριά.

Τέλος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ζήτησε την στήριξη τους έτσι ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Δήμου και την επόμενη περίοδο.

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019 at 00:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply