Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιάννης Γιάτσιος: Ένα γράμμα στα νιάτα του τόπου μας

23 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Φίλες και φίλοι,
Με αυτές τις γραμμές θέλω να μοιραστώ μαζί σας λίγες σκέψεις και την θέληση μου, ώστε η συμμετοχή μου στην εκλογή της Κυριακής για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να είναι και για εσάς θέληση, έμπνευση και επιλογή.
Φίλες και φίλοι,
Πιστεύω πως η συμμετοχή στη δημόσια ζωή έχει αξία μόνον αν υπηρετεί τους ανθρώπους, την κοινωνία και τον τόπο. Ο πραγματικός αγώνας αρχίζει την επομένη των εκλογών. Αυτό έκανα ως τώρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω με πίστη στις αξίες μας, με αγάπη για τους συμπολίτες μου – την νεολαία κομμάτι της κι εγώ και με αγώνα για την πρόοδο του τόπου μας.
Πάμε μαζί να αλλάξουμε την άσχημη πορεία των πραγμάτων. Κανείς δεν θα μας χαρίσει όσα θέλουμε να ζήσουμε, αν δεν αγωνιστούμε να τα αποκτήσουμε. Είναι μια ακόμη ευκαιρία για όλους μας. Μαζί μπορούμε. Θέλουμε να μείνουμε εδώ, να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Θέλουμε να κερδίσουμε το μέλλον που μας ανήκει και δικαιούμαστε.
Πάμε όλοι μαζί την Κυριακή με την νεολαία του τόπου μας μπροστά.

Με εκτίμηση
Γιάννης Γιάτσιος

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019 at 08:22 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply