Μαζί συνεχίζουμε για τα Γρεβενά, δηλώνουν και οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων Μηλιάς, Κοκκινιάς, Πολυδένδρου και Αγίου Γεωργίου με την έντονη παρουσία τους στις συγκεντρώσεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο κ. Κουπτσίδης αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς τόνισε με έμφαση: « η παρουσία σας και η ανταπόκριση σας στο κάλεσμά μας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ένα καθαρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον συνδυασμό μας αλλά και στο έργο που κάναμε στα χρόνια της Αυτοδιοικητικής μας θητείας. Έργο που κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν και προσπαθούν ακόμη και σήμερα να μηδενίσουν.

Είμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε  αυτό το έργο  γιατί εμείς θέλουμε τον πολίτη ενημερωμένο. Είχαμε δεσμευθεί να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη και το κάναμε πράξη. Δώσαμε λύση σε χρόνια προβλήματα και φροντίσαμε την καθημερινότητα  των δημοτών μας και στο πιο μικρό χωριό του Δήμου μας. Ανοίγουμε σήμερα μαζί σας έναν διάλογο εμπιστοσύνης, ειλικρινή και γόνιμο. Έναν διάλογο, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Συνεχίζοντας ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των Παλαιοντολογικών της Μηλιάς και στην δημιουργία του Κέντρου Παλαιοντολογίας καθώς των Ιαματικών Πηγών της Κιβωτού. Δύο σημαντικά έργα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην τουριστική και όχι μόνο αναβάθμιση της περιοχής και του Δήμου μας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα στο Δήμο τονίζοντας: «Στρατηγικός μας στόχος είναι η ισόρροπη Ανάπτυξη, μέσω της αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της προσέλκυσης επενδυτικών και επιχειρηματικών δράσεων σε όλους τομείς, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν  συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του δήμου, μόνο έτσι  θα μείνουν οι νέοι μας στον τόπο τους.  Με εφόδιο την εμπειρίας μας είμαστε αποφασισμένοι, να συνεχίσουμε να απαιτούμε δυναμικά και να διεκδικούμε αποτελεσματικά όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα».

Με καθαρές κουβέντες και αποφάσεις για λύσεις των μικρών και μεγάλων προβλημάτων των χωριών μας, απαντά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων, οι οποίοι του καταγγέλλουν την αδιαφορία και την εγκατάλειψη των τελευταίων χρόνων.

Είμαστε αποφασισμένοι τονίζει να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας, για το Δήμο μας.  Να δώσουμε τέλος στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Και αυτό θα το πετύχουμε με τους συνεργάτες μου που στελεχώνουν τον συνδυασμό μας οι οποίοι είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την καθημερινότητα των δημοτών μας, άνθρωποι καταξιωμένοι ο κάθε ένας στον τομέα του αλλά και νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και διάθεση για προσφορά και καταλήγει «Σήμερα Μαζί κάνουμε το επόμενο βήμα για το μέλλον του Δήμου μας, για το μέλλον των χωριών μας, με την στήριξη σας την Κυριακή θα τα καταφέρουμε». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.