Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 ο συνδυασμός “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” με επικεφαλής τον Γιώργο Δασταμάνη βρέθηκε στα χωριά  Κοκκινιά, Ν. Τραπεζούντα ,Πολύδενδρο , Ταξιάρχη και Βατόλακκο. Όλοι τους μέσα σε κλίμα αποδοχής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους και να ακούσουν από τον Γιώργο Δασταμάνη της θέσεις και το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Δασταμάνης μιλώντας όπως πάντα τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα που έγινε επί θητείας του στα οικονομικά του Δήμου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε αναφορά και στα παρακάτω έργα:

  1. Στην ένταξη των παιδικών χαρών του Βατολάκκου και του Ταξιάρχη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Φιλόδημος
  2. Στην ολοκλήρωση και έγκριση των μελετών της αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών
  3. Στην κατασκευή πεζοδρομίων στην κεντρικό οδό του Βατολάκκου
  4. Στην συντήρηση του γηπέδου Βατολάκκου
  5. Στην ολοκλήρωση των εργασιών σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου Βατολάκκου
  6. Στην ολοκλήρωση των εργασιών στα κοιμητήρια Βατολάκκου
  7. Στην ένταξη σε εργολαβία των εργασιών συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην Κοκκινιά, Ν. Τραπεζούντα και στο Πολύδενδρο.

Ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της πενταετίας και δεσμεύτηκε ότι έχοντας την στήριξη τους θα συνεχίσουν και την επόμενη τετραετία δίνοντας έμφαση σε έργα βελτίωσης της καθημερινότητας.

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.