Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” , ο συνδυασμός  του Γιώργου Δασταμάνη, συνεχίζει την περιοδεία του σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Hρακλεωτών και Γρεβενών (εικόνες)

22 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 ο συνδυασμός “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” με επικεφαλής τον Γιώργο Δασταμάνη βρέθηκε στα χωριά  Κοκκινιά, Ν. Τραπεζούντα ,Πολύδενδρο , Ταξιάρχη και Βατόλακκο. Όλοι τους μέσα σε κλίμα αποδοχής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους και να ακούσουν από τον Γιώργο Δασταμάνη της θέσεις και το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Δασταμάνης μιλώντας όπως πάντα τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα που έγινε επί θητείας του στα οικονομικά του Δήμου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε αναφορά και στα παρακάτω έργα:

  1. Στην ένταξη των παιδικών χαρών του Βατολάκκου και του Ταξιάρχη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Φιλόδημος
  2. Στην ολοκλήρωση και έγκριση των μελετών της αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών
  3. Στην κατασκευή πεζοδρομίων στην κεντρικό οδό του Βατολάκκου
  4. Στην συντήρηση του γηπέδου Βατολάκκου
  5. Στην ολοκλήρωση των εργασιών σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου Βατολάκκου
  6. Στην ολοκλήρωση των εργασιών στα κοιμητήρια Βατολάκκου
  7. Στην ένταξη σε εργολαβία των εργασιών συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην Κοκκινιά, Ν. Τραπεζούντα και στο Πολύδενδρο.

Ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της πενταετίας και δεσμεύτηκε ότι έχοντας την στήριξη τους θα συνεχίσουν και την επόμενη τετραετία δίνοντας έμφαση σε έργα βελτίωσης της καθημερινότητας.

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2019 at 15:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply